Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندران، گیلان، بوشهر، هرمزگان و خوزستان در نوروز ٩٧ ‏پرمسافرترین استان‌های ایران اعلام شدند. آفتاب‌‌نیوز : درواقع بیشتر ایرانی‌ها برای بلندترین تعطیلات سالانه‌شان ‏شهرهای ساحلی ایران را انتخاب کردند. این موضوع درحالی رخ می‌دهد که حالا به نظر می‌رسد با ‏توجه به افزایش نرخ ارز و گران شدن سفرهای خارجی، شهرهای ساحلی ایران مسافران بیشتری را هم ‏نسبت به نوروز ٩٧ جذب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  با این حال هنوز ویلاهای زیادی هستند که روی دست صاحبانشان ‏مانده‌اند و کافی است در سایت‌های رزرو ویلا جست‌وجویی ساده کنید تا متوجه شوید در تمام شهرهای ‏ساحلی ایران و درست ٣ روز مانده به شروع تعطیلات، انواع و اقسام ویلا با قیمت‌های مختلف و حتی ‏ارزان‌ترین‌ها خالی مانده‌اند. ‏

مشتری نداریمویلادارهای شمال کشور جمله معروفی بین خودشان دارند. آنها می‌گویند در تعطیلات عید نوروز آن‌قدر ‏درآمد دارند که برای یک‌سالشان هم کافی است، اما این روزها حتی خودشان هم از شدت کساد بودن ‏بازار شوکه هستند. یکی دو سالی می‌شود که بازار اجاره ویلا به صورت آنلاین و اینترنتی داغ است و ‏اغلب کسانی که می‌خواستند ویلاها و خانه‌های شمال کشور را برای اقامت خود انتخاب ‌کنند به ‏صورت اینترنتی اقدام به اجاره و رزرو می‌کردند.امسال اما بازار اجاره‌های اینترنتی هم کساد ‏است. یکی از ویلادارهای شمال کشور دراین‌باره به «شهروند» می‌گوید:  «هرسال در این مقطع ٣بار ‏ویلایم را اجاره داده بودم. معمولا کسانی که از تهران یا شهرهای دیگر به شهرهای شمالی می‌آیند ‌٣ یا ‏‏٤ روز بیشتر نمی‌مانند. ما هم سه بازه زمانی را برای تعیین اجاره‌بها مشخص می‌کردیم که در ‏این بین روزهای میانی تعطیلات ارزان‌تر و روزهای ابتدایی گران‌تر هستند. خود من ٣ویلا دارم که ‏هرسال قبل از شروع تعطیلات هر ٣ آنها را چندبار اجاره می‌دادم، اما امسال واقعا وضع خراب ‏است و انگار مردم هزینه اجاره ویلا را از هزینه‌های سفرشان کم کرده‌اند.» این ویلادار درباره کساد ‏بودن بازار اجاره ویلا در شهرهای شمالی به «شهروند» می‌گوید:  «قیمت‌ها بالا رفته و مردم توانایی ‏اجاره ویلا ندارند. شخصا هرساله به صورت اینترنتی ویلاهایم را اجاره می‌دادم، اما امسال حتی با یک ‏مستاجر هم به توافق نرسیده‌ام. مردم وقتی قیمت‌ها را می‌شنوند یا ترجیح می‌دهند قید سفر را بزنند یا ‏این‌که اقامت در چادر را انتخاب می‌کنند. وضعیت برای ویلاداران اصلا خوب نیست. این درحالی است ‏که ما فکر می‌کردیم چون مردم دیگر نمی‌توانند سفرهای خارجی بروند حتما از سفر به شمال استقبال ‏می کنند، اما متاسفانه این‌طور نشده است.»‏

ویلاهای شمال اجاره نرفترکود بازار نوروزی اجاره ویلا تحت‌تأثیر رکود تقاضا برای اقامت در شهرهای شمالی در تعطیلات ‏پیش‌رو است. اتفاقی که اصلا قابل پیش‌بینی نبود و ویلادارهای شمال کشور را شوکه کرده است.‏به گفته فعالان بازار مسکن، مازندران و گیلان، قیمت ویلاها را ٧٠‌درصد نسبت به‌سال گذشته افزایش ‏داده‌اند. اکنون با توجه به این‌که فقط ٣ روز تا رسیدن تعطیلات باقی مانده، هنوز ٩٥‌درصد ویلاها ‏اجاره نرفته‌اند و همین موضوع باعث عقب‌نشینی موجران از قیمت‌های اولیه‌شان شده است. یکی ‏دیگر از ویلاداران شمال کشور که در شهر محمودآباد میزبان مسافران نوروزی است، می‌گوید برای ‏ویلاداران چاره‌ای جز کاهش قیمت‌ها نیست. او که در یکی از املاک‌های اینترنتی اجاره ویلا در شمال ‏فعالیت می‌کند، در این باره به «شهروند» می‌گوید:  «ویلاداران اصلا انتظار این رکود بازار اجاره را ‏نداشتند. آنها فکر می‌کردند مردم تقاضای بیشتری برای اجاره ویلا در ایام نوروز داشته باشند، اما نه‌تنها ‏این اتفاق رخ نداده، بلکه تعداد اجاره‌ها نسبت به‌سال گذشته کاهش زیادی داشته است. ما حتی در تابستان ‏هم روزهای شلوغی داشتیم، اما الان با این‌که چیزی به آغاز تعطیلات نمانده هنوز اغلب ویلاها اجاره ‏نرفته‌اند.‏»او ادامه می‌دهد:«البته برخی ویلاداران قیمت ویلاهای خود را نسبت به‌سال گذشته دو برابر کرده‌اند ‏که این کار هم منطقی نیست. نمی‌شود ویلایی را که‌سال گذشته با شبی ٥٠٠ تومان اجاره رفته را امسال ‏یک‌میلیون تومان اجاره داد. در مجموع فکر می‌کنم ویلادارها به دلیل قیمت بالا موفق به اجاره ‏دادن ویلای خود نشده‌اند.‏»

ارزان‌ترین ویلاهای شمال چقدر قیمت دارند؟سوییت ٥٠ متری در رامسر با امکانات لوکس شبی یک میلیون تومان است. قیمت اجاره این سوییت مشتی ‏است نمونه خروار که نشان می‌دهد چقدر قیمت اجاره ویلا در شمال کشور نسبت به‌سال گذشته افزایش ‏داشته است. ویلاهای معمولی هم قیمت اجاره‌شان از شبی ٦٠٠هزار تومان به بالا شروع می‌شود و ‏هرچه به تعداد امکانات آنها اضافه می‌شود قیمت‌ها هم بالاتر می‌رود. به عنوان مثال ویلایی ٢٠٠ ‏متری در شهر رامسر که قیمت اجاره آن در روزهای عادی ٧٠٠‌هزار تومان است برای شب عید ٤ ‏میلیون تومان اجاره داده می‌شود. جالب اینجاست که قیمت اجاره خانه‌های معمولی حتی در ‏روستاهای شهرهای شمالی هم افزایش چشمگیری داشته و قیمت‌های آنها از شبی ٢٥٠‌هزار تومان ‏شروع می‌شود. اگر سری به سایت‌های اینترنتی برای اجاره‌خانه هم بزنید شاهد تفاوت قیمت‌ها در ‏روزهای تعطیل و غیرتعطیل خواهید بود. مثلا اجاره ویلایی ١٠٠ متری که در روزهای عادی ٢٥٠ ‏هزار تومان است در روزهای پیک تعطیلات و تعطیلات نوروز به ٥٠٠‌هزار تومان و ٨٥٠‌هزار ‏تومان می‌رسد که این نشان از افزایش دلالی برای اجاره ویلاهای شمالی دارد.‏

ویلای شبی ٢٥‌هزار تومانی در جزیره هرمزدر هرمزگان ارزان‌ترین ویلاها در قشم و هرمز است. در قشم اقامتگاه‌های نوروزی بیشتر خانه‌های بوم‌گردی هستند که قیمت‌هایشان بین شبی ٤٠‌هزار تومان برای یک سوییت ٤ نفره تا شبی ١٥٠‌هزار ‏تومان متغیر است. ‏اقامتگاه‌های ارزان معمولا خانه‌های اشتراکی در قشم و روستاهای آن هستند که اتاق‌هایشان را برای ‏اجاره در اختیار مسافران نوروزی می‌گذارند. اقامتگاه‌های زیادی در قشم هنوز خالی مانده‌اند و با ‏این‌که تا پایان‌سال تنها ٣ روز باقی مانده است، به راحتی می‌توانید انواع و اقسام اقامتگاه با کیفیت ‏متفاوت و قیمت‌های مختلف را در سایت‌های رزرو ویلا و خانه پیدا کنید. ‏در جزیره هرمز که یکی از معروف‌ترین و بکرترین جزایر هرمزگان است، می‌توانید خانه‌های ویلایی را با قیمت‌های بسیار نازل و حتی ‏شبی ٢٥‌هزار تومان پیدا کنید. البته قیمت ویلاهای لوکس به شبی ٢٠٠‌هزار تومان می‌رسد. ‏

ویلاهای کیش هم قیمت هتل‌های لوکس تهران ‏گران‌ترین ویلاهای هرمزگان در کیش است که گاهی با شبی یک‌میلیون تا شبی یک‌میلیون و ٢٠٠ ‏هزار تومان برای اجاره گذاشته شده‌اند. در واقع قیمت ویلاهای کیش با قیمت اتاق‌های هتل استقلال و ‏اسپیناس پالاس تهران که هتل‌های لوکس تهران هستند، برابری می‌کند. به‌عنوان مثال یک ویلای ٩٠متری لوکس در کیش که مالک آن فردی به نام دلاوری است با شبی یک‌میلیون و ٢٠٠‌هزار تومان ‏برای اجاره گذاشته شده است یا ویلای ساحلی سه خوابه که ١٦٠ متر متراژ دارد در کیش با قیمت شبی ‏یک‌میلیون تومان برای اجاره گذاشته شده است. ارزان‌ترین ویلاهای کیش شبی ٢٣٠ تا ٢٥٠‌هزار ‏تومان قیمت دارند و بیشتر ویلاهای کوچکی هستند که امکاناتی در حد هتل – آپارتمان دارند. ‏

ویلا در بوشهر، چابهار و اهواز چند؟ویلا در سیستان‌وبلوچستان با امکانات متفاوت موجود است و مثلا ویلایی نوساز در چابهار که ٣٠٠ ‏متر زیربنا دارد و ملک دربست است با قیمت شبی ٣٥٠‌هزار تومان در بلوار جانبازان چابهار برای ‏اجاره گذاشته شده است. حداقل قیمت اجاره ویلا در چابهار شبی ٢٠٠‌هزار تومان و حداکثر قیمت آن ‏شبی ٥٠٠‌هزار تومان است. ‏ویلا در بوشهر حداقل شبی ١٦٠‌هزار تومان و حداکثر شبی ٤٠٠‌هزار تومان قیمت دارد. قیمت ‏ویلاهای بوشهر به ساحلی بودن آنها یا امکاناتشان بستگی دارد.  ویلا در اهواز و آبادان از شبی ١٥٠ ‏هزار تومان تا شبی ٤٠٠‌هزار تومان متغیر است. ‏
منبع: شهروند

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ویلاهای ساحلی ویلاهای شمال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۱۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره

قانون‌گذار با پیگیری طرح اجاره‌بهای املاک مسکونی اهدافی همچون ساماندهی مشاوران املاک، اشتراک‌گذاری اطلاعات زمین و املاک، کشف قیمت عادلانه اجاره املاک، تسهیلات ودیعه مسکن و افزایش عرضه مسکن استیجاری را در دستور کار دارد که کارشناسان معتقدند می‌تواند اثر کاهشی بر بازار اجاره داشته باشد.

به گزارش ایسنا، طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی که در شش فصل و ۱۵ ماده تنظیم شده پس از رفت و برگشت‌هایی که بین مجلس و شورای نگهبان صورت گرفت هم‌اکنون مراحل نهایی خود را سپری می‌کند. به تازگی نمایندگان مجلس جهت تامین نظر شورای نگهبان ایرادات مواد ۸، ۱۱، بند «و» و تبصره ۲ ماده ۱۳ را رفع و این طرح را تصویب کردند. نمایندگان مجلس و برخی کارشناسان بر این باورند که این برنامه با طرح مکمل «مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» می‌تواند به بهبود نسبی وضعیت بازار مسکن و اجاره منجر شود.

با توجه به نوسانات بازار اجاره و محدود بودن توان مستاجران، از ۲۸ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ نمایندگان مجلس با هدف ساماندهی وضعیت بازار اجاره طرح دوفوریتی کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی را در دستور کار قرار دادند.

به دلیل اثرپذیری بازار اجاره از متغیر‌هایی همچون قیمت مسکن، تعداد واحد‌های موجود در بازار اجاره، نرخ تورم عمومی، بازار‌های موازی، نرخ سود بانکی، میزان نقدینگی در گردش و ظرفیت طرف تقاضا، نمایندگان طرحی را به صورت جامع در دستور کار قرار دادند تا به نوعی اثر شوک‌های درونی و بیرونی را بر بازار اجاره کاهش دهند.

از جمله مهم‌ترین مفاد طرح اجاره بهای املاک مسکونی می‌توان به ساماندهی مشاوران املاک، اشتراک‌گذاری اطلاعات زمین و املاک و اطلاعات هویتی، کشف قیمت عادلانه اجاره املاک، تسهیلات ودیعه مسکن و افزایش عرضه مسکن استیجاری اشاره کرد. برخی از این برنامه‌ها همچون پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن که هم‌اکنون به سقف ۲۰۰ میلیون تومان رسیده یا دریافت کد رهگیری رایگان در سامانه «خودنویس» هم‌اکنون در حال اجرا است.

بازار اجاره در سال‌های اخیر نوساناتی را سپری کرده است. پایان سال گذشته نرخ رشد اجاره بها در تهران ۴۴.۵ درصد و در کل کشور ۵۱.۶ درصد اعلام شد. این میزان افزایش در شرایطی رقم خورد که قیمت مسکن در تهران ۲۴.۸ درصد افزایش یافته بود. با این اوصاف نرخ افزایش اجاره بها حدود دو برابر رشد قیمت مسکن و ۷ تا ۸ درصد بیش از نرخ تورم عمومی بوده است. این در حالی است که مطابق دستورالعمل دولت در چهار سال گذشته مالکان نمی‌بایست در تهران بیش از ۲۵ درصد و در دیگر شهر‌ها بیش از ۲۰ درصد اجاره بها را افزایش دهند.

بررسی ادواری بازار مسکن نشان می‌دهد در زمان توقف یا کاهش نرخ‌ها در بخش فروش، بازار اجاره با فاصله‌ی زمانی خوود را با قیمت مسکن همتراز می‌کند.

برخی کارشناسان معتقدند وزن اثرات بیرونی بر بازار اجاره به قدری است که قوانینی همچون اجاره بهای املاک مسکونی تاثیر چندانی در جلوگیری از تلاطمات این بازار نخواهد داشت. در سوی مقابل عده‌ای معتقدند مواردی همچون مداخله دولت برای تعیین سقف متعادل افزایش اجاره بها، ایجاد مشوق برای ثبت قرارداد در سامانه املاک و اسکان و محرومیت از خدمات دولتی در صورت استنکاف از این موضوع می‌تواند در کنترل بازار اجاره موثر باشد.

یکی دیگر از ویژگی‌های این طرح، تعیین عوارض برای خانه‌های خالی و زمین‌های رها شده است. با اجرای این برنامه‌ها می‌توان به افزایش عرضه و کنترل قیمت‌ها در بازار اجاره امیدوار بود.

دیگر خبرها

  • عکسی از ترافیک سنگین دیشب جاده شمال
  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • سئو حرفه و خدمات سئو سایت چه تفاوتی دارند
  • حال مستأجران بهتر می شود؟!
  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ اردیبهشت؛ سکه ۷۰۰ هزار تومان ارزان شد
  • ۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین | تفاوت اتوبوس داخلی با چینی چقدر است؟
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت +جدول