Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@19:24:42 GMT

ویلا رابط بهترین روش اجاره کلبه چوبی در شمال

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۳۱۱۴۲

ویلا رابط بهترین روش اجاره کلبه چوبی در شمال

مثلاً می توانید از ویلا با امکانات ویژه ماننده استخر ، جکوزی یا آپارتمان‌هایی که برای اسکان مسافران است استفاده کنید و یا در هتل‌ها اقامت کنید. حتی می‌توانید در خانه‌های ویلایی اسکان کنید یا اجاره کلبه چوبی در شمال انتخاب نهایی شما باشد. موضوع این است که این سفر می تواند بسیار خیال‌انگیز و رویایی باشد ، با هر شرایط و هر سلیقه ای پیشنهاد ما استفاده از خدمات اجاره آنلاین و تلفنی ویلارابط | نخستین سایت اجاره ویلا در ایران است تا سفر و اقامتی تضمین شده داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 چگونه در شمال کلبه چوبی اجاره کنیم ؟

ایران با داشتن چهار فصل و جاذبه‌های گردش‌گری فراوان قطعاً یکی از انتخاب‌های هر مسافر چه ایرانی و چه توریست خارجی برای گذراندن تعطیلات و لذت‌بردن از طبیعت زیبا و انواع نعمت‌های خدادادی است. بدون شک، شمال ایران که بهشت طبیعت محسوب می‌شود، می‌تواند اولین اولویت انتخاب به منظور سفر و لذت از ایام تعطیلات باشد که جاذبه‌های فراوان و بی‌نظیرش هر بیننده‌ای را مجذوب خود می‌کند. از اینرو به هنگام اقامت چند روزه در شمال ، یکی از دغدغه‌های مسافران مسئله اسکان خواهد بود که چگونه و در کجا اقامت کنند.

اجاره کلبه چوبی در شمال ، قطعاً یکی از گزینه‌های عالی خواهد بود که هر مسافر یا توریستی را به شگفتی وامی دارد و برای او امکان تجربه چند روز زندگی روستایی در شمال و لذت‌بردن از زیبایی‌های طبیعت در سکوت و آرامش را فراهم می‌سازد. بنابراین در این مقاله قصد داریم شما را با نحوه اجاره کلبه چوبی در شمال آشنا کنیم. پس مطالب خوب این مقاله را از دست ندهید و با ما همراه باشید.

 نکات مهم به هنگام اجاره کلبه جنگلی

   هنگامی که تصمیم می‌گیرید چند روزی را برای تفریح و استراحت به شمال ایران سفر کنید، گزینه‌های زیادی برای انتخاب مکان اقامت پیش رو دارید. مثلاً می‌توانید از آپارتمان‌هایی که برای اسکان مسافران ساخته‌شده‌اند، استفاده کنید. یا در هتل‌ها اقامت کنید. حتی می‌توانید در خانه‌های ویلایی روستایی اسکان کنید یا اجاره کلبه چوبی در شمال انتخاب نهایی شما باشد.

هر یک از این گزینه‌ها که با توجه به بودجه، اولویت‌ها و سلیقه شما، انتخاب می‌شوند، مزایا و معایبی دارند که لازم است همه جوانب را بررسی کرده و با توجه به موقعیت مالی خود و آنچه از سفر انتظار دارید، بهترین تصمیم را اخذ کنید. با این‌حال در هر کجا که اقامت کنید، یک سفر عالی، خیال‌انگیز و رویایی پیش رو خواهید داشت.

نمونه‌ای از کلبه چوبی در شمال

 ولی قدر مسلم، امنیت شما در سفر مهم‌ترین نکته‌ای است که تأمین آن دارای بالاترین اهمیت است. بدون شک اجاره کلبه جنگلی زیبایی‌ها و هیجانات خاص خود را دارد ولی به هنگام اجاره، نکاتی هستند که اهمیت دارند و شما قبل از اسکان در کلبه جنگلی باید از آن‌ها اطلاع حاصل کنید. این نکات به شرح زیرند:

·  گرچه هر فصل زیبایی های خاص خود را دارد ولی توجه به فصل بسیار اهمیت دارد؛ در فصول سرد و پربارش از سکونت در کلبه‌های جنگلی که بسیار از امکانات شهری و روستایی و امداد به دور هستند، خودداری کنید.

·  لباس‌های مناسب با فصل بردارید.

·  داروهای مسکن، ضد تهوع، ضد اسهال، تب‌بر و داروهایی که خوردن آن‌ها بدون تجویز پزشک بلامانع است، با خود بردارید.

·  در فصول بهار و تابستان حتماً پشه‌بند همراه خود داشته‌باشید، خصوصاً اگر دارای کودک یا نوزاد هستید.

·  مواد اولیه برای طبخ غذا، مقداری کمک‌های اولیه و کفش‌های مناسب برای گردش در جنگل با خود همراه داشته‌باشید.

·  حدالمقدور به هنگام اجاره کلبه چوبی در شمال سعی کنید در کلبه‌هایی اسکان کنید که در کنار سایر خانه‌های روستایی باشند.

·  اگر در ویلاهای جنگلی اقامت می‌کنید حواستان باشد دارای دیوار و حفاظ مخصوص به خود باشند و ویلاهایی اجاره کنید که صاحب ویلا در نزدیکی شما اقامت داشته‌باشد.

·  سعی کنید در اماکنی اقامت گزینید که دارای امنیت باشد، هم به لحاظ ورود انسان‌ها و هم به لحاظ ورود و حمله حیوانات وحشی ساکن جنگل.

·  اگر به دنبال اجاره کلبه چوبی در شمال هستید، یادتان باشد که کلبه به برخی امکانات از جمله آب بهداشتی، درمانگاه، فروشگاه، عابر بانک و سایر نیازمندی‌ها دسترسی داشته‌باشد.

شهرهای دارای کلبه جنگلی

   شمال ایران دارای سه استان بزرگ با امکانات بسیار است که از یک طرف به دریا محصور شده‌اند و از طرف جنوب منتهی به کوهپایه‌های البرز هستند. این ویژگی‌های منحصر به فرد باعث شده‌اند جاذبه‌های فراوانی برای هر بیننده وجود داشته باشند که تمایل و ترجیح‌اش استفاده از این زیبایی‌های طبیعی و خدادادی باشد.

   از اینرو مسافرت و اقامت در هر یک از این سه استان مخصوصا اجاره کلبه چوبی در شمال ، زیبایی‌ها و جاذبه‌های خود را داراست. هر یک از این استان‌ها دارای شهرهای زیبایی هستند که امکانات طبیعی خاص خود را دارند و برخی از امکانات بعضی از این شهرها دست‌ساز هستند که توسط انسان‌ها ساخته شده‌اند؛ نظیر پارک‌ها، آکواریوم‌ها، لوناپارک‌ها، مراکز خرید و ... قدر مسلم این است که هر یک از این استان‌ها و شهرها که مد نظر شما باشند، آنقدر جاذبه طبیعی و ساخته دست بشر دارند که بتوانید از تعطیلات خود نهایت استفاده و لذت را ببرید.

   در بسیاری از این شهرها کلبه‌های جنگلی‌ای ساخته شده‌اند که حس آرامش زندگی در روستا را به شما القا می‌کنند. این شهرها عبارتند از: نمک‌آبرود، چالوس، چمستان، نور، سوادکوه و سایر شهرهای استان مازندران و گلستان.

یکی از این شهرها رامسر واقع در استان مازندران می‌باشد که دریا، جنگل، چشمه آب، آب گرم معدنی، فرودگاه، تله‌کابین، پارک، مراکز خرید، بازار محلی و سایر امکانات را در اختیار دارد که می‌تواند سفری رویایی برایتان رقم بزند. به منظور اجاره کلبه جنگلی رامسر می‌توانید با مراجعه به سایت ویلا رابط، از امکانات کلبه‌های جنگلی و سایر مکان‌های در نظر گرفته‌شده برای اسکان مسافر برخوردار گردید.

   شهرهای دیگری که دارای کلبه‌های جنگلی هستند، شهرهای تالش، اسالم، رضوان‌شهر، گیسوم، ماسال و سایر شهرهای واقع در استان گیلان هستند. برای اجاره کلبه جنگلی در گیلان، مشاوران سایت ویلا رابط به شما کمک خواهند کرد که با توجه به بودجه و نیاز خود بهترین انتخاب را داشته‌باشید.

درباره ویلا رابط

   ویلا رابط نخستین سایت اینترنتی رزرواسیون ویلا ، سوئیت ، هتل و کلبه‌های جنگلی است که بیش از 17 سال در این حوزه به صورت اینترنتی سابقه فعالیت دارد. تلاش برای راحتی اسکان مسافر در با کیفیت‌ترین اقامتگاه‌ها و ارائه خدمات به منظور رزرو اینترنتی ، بازدید و انتخاب مکان به صورت اینترنتی ، ثبت‌نام اینترنتی ، پرداخت آنلاین و سایر خدمات از دغدغه‌های اصلی ویلا رابط بوده است. بنابراین آسایش مسافران برای انتخاب مکان مورد اقامت و خدمات مورد نیاز آن‌ها در اولویت اقدامات ویلا رابط قرار دارد که رضایت‌مندی مشتریان حکایت از موفقیت ویلا رابط در این حوزه دارد.

برای برخورداری از سفری بی‌دغدغه و سرشار از آرامش و امکانات مورد نیاز با مشاوران ما تماس بگیرید تا اقامتگاه مورد نیازتان را در اسرع وقت و در شهرهای مختلف سه استان شمالی ، در اختیار شما قرار دهند.

منبع: فارس

کلیدواژه: اجاره ویلا ایران استان مازندران کلبه های جنگلی اسکان مسافر داشته باشید زیبایی ها شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۱۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرار است در پارک‌های تهران هتل بِروید یا چرخه رانت‌خواری بچرخد؟/ «شهرداری همان هتل نیمه‌کاره را بسازد، چرا می‌خواهد هتل جدید بسازد؟»

ایرن مهرگان: مدت‌ها پیش از اعلام رسمی ساخت مسجد در بوستان قیطریه، شهرداری زاکانی از ساخت ۴ هتل در پارک‌های شهر تهران خبر داده بود. تا اینکه هفته گذشته مدیر عامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران در نشستی خبری جزییات تازه‌ای از ساخت ۴ هتل در بوستان‌های تهران را اعلام کرد. نوید خاصه‌باف اعلام کرد ۶ هتل به عنوان پروژه‌های کلان در شهر تهران، در حال مطالعه است که ۴ هتل از این مجموعه در فضاهای سبز در مناطق ۱۳، ۲۲ و ۴ ساخته می‌شود.

در همین خصوص عباس محمدی، کارشناس محیط زیست درباره این اقدام شهرداری نظر متفاوتی دارد. او می‌گوید سخنان مدیران شهرداری مزدورانه است و ادامه می‌دهد: «اگر درخت فضای سبز و پارک جنگلی از بین هم برود در هر صورت نباید کاربری‌اش عوض شود و باید دوباره درخت‌هایش کاشته شود، یا نهایتاً اگر مثلاً به دلیل تغییرات اقلیمی که به وجود آمده، درخت‌هایی مثل کاج یا اقاقیا با این اقلیم سازگار نیستند، باید گونه‌های بومی ایران در آن کاشته شود.»

محمدی می‌گوید: «چنین اقداماتی جز این که فکر ما را ببرد به سمت این که شاید نوعی پول شویی در کار است نتیجه دیگری ندارد؛ یعنی پول‌هایی که سرگردان‌اند و منابعی در بانک‌ها که منشا فسادهای بزرگ هستند، باید به نحوی چرخ بخورند و بعد به اموال خصوصی تبدیل شوند. ساختن این تعداد هتل، برج، مجتمع و حتی جاده، خیابان و اتوبان و ... لازم نیست و توجیه می‌کند که این چرخه، چرخه فساد، اختلاس و رانت‌خواری است و اگر نه در حال حاضر نیاز به مسکن تا این اندازه وجود ندارد.»

مشروح این گفت‌وگو را در ادامه بخوانید:

توضیحات مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری درباره ساخت هتل در بوستان‌های تهران را چطور ارزیابی می‌کنید؟

مصاحبه‌ای که آقای خاصه‌باف، مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری، انجام داده است از چند جنبه قابل نقد است. بسیار غم‌انگیز است که ما چنین مدیرانی داریم. اولاً که در آن مصاحبه نوعی تناقض‌گویی مزورانه وجود دارد، در قسمتی که می‌گوید:«در پارک‌های جنگلی فضای سبز وجود ندارد.» در فضای سبز چه درخت باشد یا نه، عرصه یا پهنه‌ای است که برای این کار در نظر گرفته شده‌ است. به همین دلیل می‌گویم این گفته‌ها مزورانه است. ایشان در ادامه می‌گوید، که چند وقتی است درخت‌های این پارک‌های جنگلی خشک شده و ما می‌خواهیم در جاهایی که خشک شده هتل بسازیم. جالب است که بدانیم، اولاً این پارک‌های جنگلی مثل لویزان و چیتگرو... را سازمان جنگل‌ها و مراتع احداث کرده‌ بود که حریم‌های شهر بودند و قرار بود حد ومرز گسترش حدی شهر را تعیین کنند، که شهر از این محیط‌ها فراتر نرود و قابل مدیریت باشد، نه این که برویم آن طرف این پارک‌های جنگلی بسازیم و حالا در دل آن‌ها هم ساختمان بسازیم و این یعنی این افراد تمام حریم‌ها را شکانده‌اند.

چرا مزدورانه؟

این که می‌گویم مزورانه است به این دلیل است که ایشان و شهرداری قاعدتا می‌دانند که اگر درخت فضای سبز و پارک جنگلی از بین هم برود در هر صورت نباید کاربری‌اش عوض شود و باید دوباره درخت‌هایش کاشته شود، یا نهایتاً اگر مثلاً به دلیل تغییرات اقلیمی که به وجود آمده، درخت‌هایی مثل کاج یا اقاقیا با این اقلیم سازگار نیستند، باید گونه‌های بومی ایران در آن کاشته شود، اما آن‌ها می‌گویند که چون درختان خشک شده، ما در آن‌جا ساختمان می‌سازیم.

ارزیابی شما درباره اینکه بخش خصوصی قرار است اجرای چنین پروژه‌هایی را برعهده بگیرد، چیست؟ خصوصا که وظیفه و مسئولیت حفاظت از منابع عمومی و اموال شهروندان برعهده نهادی مثل شهرداری است.

ما همه می‌دانیم که بخش خصوصی در ایران، از نظر ساختاری بخش ضعیف و فاسدی است و وابسته به محافل خاصی است که از رانت‌هایی برخوردارند. قشربخش خصوصی، بسیارکوتاه مدت است و می‌خواهد هر گونه سرمایه‌گذاری را خیلی سریع به سود تبدیل و بعد از کشور خارج کند. ما این داستان را دیده‌ایم و متاسفانه روزبه‌روز هم در حال تقویت شدن، است. منابع بانکی که پول‌های مردم است، از طریق بانک‌ها که خودشان منشاء فساد هستند، در اختیار به اصطلاح بخش خصوصی قرار می‌گیرد و بعد آن‌ها با زمین مجانی که شهرداری از اموال مردم به آن‌ها می‌دهد و پول مجانی که اموال بانکی است که در واقع عملاً مفت به دستشان می‌رسد، هتل می‌سازند و صاحبش می‌شوند. سوال از شهردار و آقای خاصه‌باف می‌تواند این باشد که شما چطور به خودتان اجازه می‌دهید که اموال عمومی را در اختیار چنین افرادی قرار دهید؟ فردا بچه‌های شما وبچه‌های ما و حتی خودمان اگر بخواهیم ورزش کنیم یا در پارکی قدم بزنیم، چگونه می‌توانیم ورزش کنیم؟ بچه‌ها چگونه می‌توانند اوقات فراغتشان را بگذارنند؟ هوا در داخل شهر چگونه می‌خواهد جریان پیدا کند که ما بتوانیم نفس بکشیم؟ بدون رودربایستی تمام این‌ سوال‌ها نشان‌ می‌دهد، نوعی بی‌لیاقتی عمیق و ژرف در شهرداری ما وجود دارد.

اساسا چرا و چطور مدیریت پارک‌های جنگلی بجای سازمان جنگل‌ها به شهرداری سپرده شده است؟

چون سازمان جنگل‌ها و مراتع نتوانسته صلاحیت، لیاقت و کفایت نگه‌داری پارک‌های جنگلی و مثلاً دامنه‌های کوهستانی شمال تهران را داشته باشد و آن را به شهرداری داده است. شهرداری و آقای خاصه باف جان کلامشان این‌ است که ما نتوانستیم ازپارک‌های جنگلی نگه داری کنیم و درخت‌هایش خشک شده است و حالا می‌خواهیم بدهیم بخش خصوصی که آن‌جا هتل بسازند. اصلاً قضیه واقعاً غم‍‌انگیز و تراژیک است که چرخه بی‌کفایتی کار را به جایی کشانده که می‌گویند سرمایه ملی را بخوریم. هر کاسب جزئی و هر آدم عادی تمام تلاشش در طول عمرش این است که سرمایه‌اش را حفظ کند و از قِبَل سود ناشی از سرمایه زندگی کند، این سرمایه می‌تواند حقوق بازنشستگی، مغازه یا باغ باشد، او اصل سرمایه‌اش را نمی‌فروشد، اما آقایان دارند اصل سرمایه شهر را می‌فروشند. طبیعی است که وقتی دلسوزی نباشد و اموال خودشان هم نباشد، با کمال بی‌انصافی آن‌ را بفروشند.

و سوال اساسی و اصلی اینکه آیا واقعا موضوع و معضل گردشگری در ایران با هتل‌سازی حل می‌شود؟

ما در حال حاضر در گردشگری با ناترازی رو به رو هستیم؛ یعنی ارزی که از طریق گردشگری از ایران خارج می شود، خیلی بیشتر از ارزی است که از گردشگر ورودی جذب مملکت می‌شود. خیلی بدیهی و واضح است که اگر ما گردشگری که بیاید در ایران پول خرج کند، نداریم برای این است که سیستم بانکیمان قفل است، credit card در ایران کار نمی‌کند، ما از FATF خارج شده‌ایم یا به آن نپیوسته‌ایم، سیسستم‌های بانکی نمی‌توانند با ایران کار کنند، شرایطی ایجاد کرده‌ایم که به درست یا غلط در سطح جهان، ایران به عنوان کشوری ناامن شناخته شده و اساسا گردشگران پول خرج کن ایران نمی‌آیند. آیا اولویت با این است که آن مشکلات حل شود یا این که هتل بسازیم؟ نهایتا اگر بر فرض این هتل‌ها به ضریب اشتغال یا اشغال مناسب هم برسد ( که بسیاریشان نرسیده‌اند) از طریق نوعی گردشگری داخلی است و از این جیب به آن جیب خواهد شد؛ یعنی مثلا نهایتا افراد ایرانی به این هتل‌ها می‌روند و پولی خرج می‌کنند و هتلی می‌گیرند و درآمدزایی که انتظار می‌رود از خارج کشور وارد شود، اساسا با این شرایط تامین نمی‌شود. بنابراین من بسیار بعید می‌دانم که یک خارجی بخواهد به ایران بیاید و برای هتل سرمایه گذاری واقعی کند، آن‌هم با شرایطی که کشور ما دارد. بنابراین نقطه ابهام شدیدی وجود دارد و به نظر من تزویر در کار است و این حرف‌ها فقط توجیه است.

شهرداری تهران اعلام کرده که ۶ هزار و ۴۰۰ میلیار تومان سرمایه خارجی برای ساخت هتل جذب شده است، این موضوع را به سود تهران می‌دانید؟

اولاً که باید توضیح دهید در شرایطی که به قول خودتان تحریم‌های کمرشکن داریم و هیچ نظام بانکی سالمی با خارج از ایران ارتباط ندارد، چگونه این رقم درشت توسط یک سرمایه گذار خارجی وارد کشور شده است؟ و بعد چرا یک سرمایه گذار خارجی نمی‌آید در طرح‌هایی مثل کارخانه، تولیدی ماشین آلات و ... سرمایه گذاری کند و می‌آید در هتل‌سازی یعنی بساز و بفروشی سرمایه‌گذاری می‌کند؟ من مطمئنم که داستان سرمایه گذار خارجی جعلی است، مگر این که توضیح دهند. افرادی از داخل کشور در خارج حساب‌های بانکی و شرکت‌های صوری دارند و منابع ارزی کشور را به نحوی خارج می‌کنند و بعد برای شست‌وشوی این منابع دوباره از طریق دیگری به عنوان سرمایه گذار خارجی در یک زمین مجانی آن هم در بهترین نقاط تهران در پارک‌های جنگلی و... این پول‌ها را شست‌وشو می‌دهند و وارد کشور می‌کنند، آن هم اگر بکنند. در هر صورت لازم است که شهرداری به عنوان یک نهاد عمومی که باید پاسخ‌گوی مردم باشد اسناد این سرمایه‌گذاری خارجی را ارائه دهد، که ببینیم این پول اصلا از چه کانالی وارد ایران شده و منشائش کجاست و کدام شرکت در خارج از کشور و کدام کشور و با چه شرایطی آمده و می‌خواهد در ایران روی هتل سرمایه گذاری کند؟

و صحبت آخر؟

نکته آخر این است که اساساً چرا باید در تهران آن هم در نقاطی که همین حالا با مشکلات آب و رساندن امداد در شرایط اضطراری رو به رو هستند، تا این اندازه ساحتمان‌سازی شود؟ در حال حاضر، بدون اغراق در تهران صدها برج یا مجتمع وجود دارد که خالی یا نیمه خالی هستند. شما در غرب تهران، جنوب تهران، نزدیک فرودگاه امام، شهرک‌های مختلف، شرق تهران، پردیس و... مجتمع‌هایی که غالباً خالی هستند یا به ظرفیت کافی نرسیده‌اند ودر واقع به شهرهای ارواح بدل شده‌اند را می‌بینید، پس چرا باز هم بر ساختمان‌سازی، به اسم هتل یا هرچیز دیگری سرمایه گذاری می‌شود؟

چنین اقداماتی جز این که فکر ما را ببرد به سمت این که شاید نوعی پول شویی در کار است نتیجه دیگری ندارد؛ یعنی پول‌هایی که سرگردان‌اند و منابعی در بانک‌ها که منشا فسادهای بزرگ هستند، باید به نحوی چرخ بخورند و بعد به اموال خصوصی تبدیل شوند. ساختن این تعداد هتل، برج، مجتمع و حتی جاده، خیابان و اتوبان و ... لازم نیست و توجیه می‌کند که این چرخه، چرخه فساد، اختلاس و رانت‌خواری است و اگر نه در حال حاضر نیاز به مسکن تا این اندازه وجود ندارد. تعداد واحدهای مسکونی، در کل ایران بیشتر از تعداد خانوارهاست. حتی اگر در تهران این‌طور نباشد راه حل این ساخت وسازها نیست و اگرقرار بود که آن‌هایی که خانه ندارند صاحب خانه شوند تعداد زیادی برج خالی نمی‌ماند. از زمان ریاست جمهوری احمدی نژاد تا به حال هزاران واحد مسکونی نیمه کاره مانده و جالب است که آقای خاصه باف در مصاحبه‌اش بیان می‌کند که ما هتلی داریم که نیمه کاره مانده و منتظر سرمایه‌گذاری مردم هستیم، پس شما که هتلی را نتوانسته‌اید تمام کنید و نیمه کاره مانده، چرا می‌خواهید هتل دیگری بسازید؟ پس چرخه فساد وجود دارد و پول‌ها قرار است شسته شود و تبدیل به ساختمان شود.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901570

دیگر خبرها

  • شوراها رابط بین نظام، مردم و حاکمیت هستند
  • تخریب ساختمان‌ در منطقه جنگلی توسکستان گرگان
  • آزادسازی ۱۵ هزارمترمربع اراضی جنگلی در توسکستان/ ۳ اعیانی غیرمجاز تخریب شد
  • گلایه امری از لیگ برتر: جلوی رویای تیم‌ها را می‌گیرند!
  • رفع تصرف و خلع ید ۱۰۲۹۷ مترمربع اراضی ملی در شهرستان ساری
  • قرار است در پارک‌های تهران هتل بِروید یا چرخه رانت‌خواری بچرخد؟/ «شهرداری همان هتل نیمه‌کاره را بسازد، چرا می‌خواهد هتل جدید بسازد؟»
  • رفع تصرف بخشی از اراضی ملی در البرز مرکزی شمالی
  • اجاره خفت گیر و شرخر چقدر هزینه دارد؟!
  • ضوابط صادراتی جدید محصولات جنگلی اعلام شد
  • ببینید | اجاره خفت گیر و شرخر چقدر آب می‌خورد؟